Koken met taal

Koken met taal

Over Koken met taal

Het boek staat vol met leuke, originele recepten die eenvoudig te maken zijn en vrij snel op tafel staan. Het is een overzichtelijk boek waarin je met plezier zult bladeren. Ook als je niet low carb eet staat er genoeg inspiratie in en leuke ideeën om eens iets anders te maken dan wat je altijd al gewend was.
(kookboekennieuws.nl)
Natuurgidsen bestaan er genoeg. Maar niet veel gidsen zijn zo leuk, makkelijk te lezen, en breed georiënteerd als Het Bosboek van Sarah Devos.
(Dierenpraktijken)
Want to read something good? You won't find it on the front bestseller table at your bookstore, but it's new, and will be there. The Chalk Man, by C.J. Tudor. If you like my stuff, you'll like this.
Stephen King (Tweet)
De inzichten die de veertig hoofdstukken kort, krachtig en helder bieden, doen de mist rond de Grote Verwar-Meester Trump optrekken, zodat de vermoeide geïnteresseerde opnieuw nieuwsgierig en leergierig kan worden.
Marcel Grauls (Het Belang van Limburg)
Amerika's onbegrijpelijke beslissingen worden begrijpelijk gemaakt door Frans Verhagen, de man die Amerika beter kent dan wie dan ook. Historische inzichten worden gecombineerd met duiding van hedendaagse trends om het fenomeen Trump te ontleden en verklaren.
(Victor Vlam)

Lees méér van Standaard Uitgeverij