René Magritte. Tentative de l’impossible

Siegfried Gohr

René Magritte. Tentative de l’impossible

René Magritte. Tentative de l’impossible contient plus de 300 œuvres ainsi qu’une quantité importante de matériel inédit. Chaque chapitre traite en détail une oeuvre clé et brosse le context intellectuel et historique qui a conduit à sa creation, y compris les peintures et dessins associés.

‘Il en résulte une monographie désormais incontournable pour quiconque décidé à s’approfondir dans l’œuvre de Magritte. Chapitre par chapitre, face au matériel illustratif abondant et souvent surprenant se joint un texte explicatif. Cette approche thématique permet à Siegfried Gohr de rester aussi proche que possible de l’œuvre même dans les propos qu’il traite’ (Michel Draguet, directeur des Musées royaux des Beaux-Arts de Belgique, Bruxelles).

Over René Magritte. Tentative de l’impossible

(In de hekken)
Het boek 'Krachtig met KernTalenten' is interessant omdat Danielle Krekels beschrijft hoe je de KernTalentenmethode concreet kan inzetten in het dagelijks leven. Mensen vragen wel eens: “Wat kan je er concreet mee doen als je eenmaal je KernTalenten kent?” Analisten (en hun tevreden klanten) weten zeer goed dat je er ontzettend veel mee kan doen. Met dit boek maakt Danielle dat duidelijk aan iedereen die het lezen wil. Ze verduidelijkt hoe de methode inzetbaar is in het onderwijs (zie in dit verband ook de interessante tips voor zowel jongeren, ouders, school en overheid), in het HR-beleid, in relaties, bij coaching, bij loopbaanbegeleiding of sollicitaties, voor persoonlijke ontwikkeling, enzovoort. Het fijne aan het boek is dat je via de inhoudstafel een (voor jou) interessant thema kan uitkiezen om over te lezen.
Ilse Hendrickx (Bol.com)
Coppers is er absoluut in geslaagd een volwaardig round character neer te zetten. Hij heeft mij in ieder geval zodanig overtuigd dat ik zeker tijd ga maken om nader kennis te maken met Liese. Mijn verwachtingen zijn hooggespannen.
(Hebban Thrillerclub)
"Aan de hand van de dagen van de week, elk met een eigen thema geeft Marta originele en makkelijk te maken receptuur. Ook als je een druk bestaan met kinderen hebt. De combinatie van fotografie, tekst en recepten vind ik verfrissend. Ze zijn net even anders en hebben een feel good uitstraling."
Joke Boon (boonappetit.nl)
Coppers heeft met 'De jongen in het graf' een vlotlezend boek geschreven waarmee hij een breed publiek zal aanspreken."****
(Vrouwenthrillers (blog))

Lees méér van Standaard Uitgeverij