Lees je graag strips op vakantie maar zie je er tegenop om al die albums mee te sleuren? Registreer je dan bij YIEHA. Het e-strip platform van Standaard Uitgeverij en Ballon Media heeft intussen meer dan 2500 Nederlandstalige strips in catalogus en kan rekenen op een steeds groter aantal fans van het digitale striplezen. Tot 31 juli loopt de YIEHA-zomeractie, waarbij je honderden prijzen kan winnen.

De YIEHA zomeractie

Het is niet gemakkelijk om al je favoriete stripalbums mee te nemen op vakantie. Daarom is de zomervakantie de ideale periode om de fun én het gebruiksgemak van digitaal striplezen te leren kennen. Je favoriete strips, reeksen die je nog moet ontdekken, klassiekers, nieuwigheden, … YIEHA heeft het allemaal. Zoals je in het filmpje hieronder kan zien, is Urbanus alvast een grote fan!

Tot 31/07 loopt er trouwens een “iedereen wint”-zomeractie op YIEHA, waarmee je verschillende prijzen kan winnen. Als je minstens 2 e-strips koopt, maak je kans op o.a. een reis, inkomtickets en honderden andere stripgerelateerde prijzen. Meer info vind je hier.

Wat is YIEHA?

YIEHA werd in mei 2015 opgericht door Standaard Uitgeverij en Ballon Media. Het digitale platform telt intussen meer dan 15 000 geregistreerde gebruikers en de catalogus bevat zo’n 2500 titels uit meer dan 150 verschillende reeksen. De door gebruikers meest vernoemde troeven van YIEHA zijn:

• Prima downloadsnelheid, leesbaarheid en groot gebruiksgemak
• Albums die je op papier (in de winkel of online) niet meer kan vinden
• Al je albums steeds bij de hand
• Gratis preview (eerste 8 pagina’s) op alle titels uit de catalogus
• Mogelijkheid om in te zoomen voor lezers die het wat moeilijker hebben
• Makkelijke synchronisatie op je verschillende toestellen

Met YIEHA lees je je strips dus waar, wanneer en hoe je wil: op pc, laptop, iPhone en iPad. Aan de Androidversie wordt nog gewerkt. Bij YIEHA kan je strips zowel huren als kopen. De digitale verkoopprijs ligt – afhankelijk van de titel – 30 à 40% onder de gebruikelijke winkelprijs.

Lees méér van Standaard Uitgeverij