nieuws

5 jaar WIFTY!

WIFTY – Women over fifty. Hélène Van Herck en Ann Lemmens zijn er van overtuigd dat we meer moeten leren genieten van het ouder worden. In hun boek Midlife KICK zien ze midlife als een bevrijding, een nieuw begin, een kick!

In 2013 lanceerden Hélène Van Herck en Ann Lemmens WIFTY, een online en offline community voor, door en met 50+ vrouwen.  Als echte midlife-experts willen ze hun kennis en ervaring delen met andere (toekomstige) wifties. Als levensgenieters focussen Hélène en Ann op de kracht van het ouder worden. Ze beschrijven zo: “Alsof je afgestudeerd bent aan de levensschool en eindelijk alles wat je geleerd hebt, in goede en kwade tijden, kunt verzilveren.” 

Midlife als een bevrijding, een nieuw begin.

Al vijf jaar lang bekijken ze ouder worden niet enkel met open geest, maar ook met een gezonde dosis humor. Zo organiseren ze bijvoorbeeld Wifty Party’s, Wifty Talks en Wifty Menopauze feestjes. En wie hun boek openslaat, ziet hoofdstukken voorbijkomen zoals ‘deugniet à volonté’, ‘Shake, shake, shake!’ en ‘You sexy thing.’ Ondanks deze deugnieterij, nemen ze het vervormen van de beeldvorming over vijftigplussers wél serieus.

Om hun vijfjarig bestaan te vieren brachten ze niet alleen Midlife KICK eerder uit, ze verschenen ook op tv! Bekijk hieronder het interview met de twee energierijke dames.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief