We moeten nog ettelijke nachtjes slapen, maar we bereiden ons alvast voor op de komst van Sinterklaas. Dat doen we met deze selectie zalige sintboeken.

Help de Sint een handje

Veeg wat roet op je snoet en help de Sint een handje. Wie weet verdien je wel een heus pietendiploma.

Ik help… de Sint

Sinterklaas wordt een dagje ouder en kan wel wat hulp gebruiken. Veeg wat roet op je snoet en klim mee op de daken. Schud met het boek boven je hoofd om de zak met brieven leeg te maken. Oh nee, een van de pieten laat de pakjes vallen. Hou je handen onder het boek om ze op te vangen. Als beloning krijg je een echt Pietendiploma.

€ 16,99

Plakken en kleuren

Plak en kleur de mooiste brief voor Sinterklaas met deze fantastische boekjes.

Kleurboek met verfpalet en penseel Sinterklaas

In dit kleurboek vind je een gratis penseel en op elke pagina 4 kleuren waterverf. Doop het penseel in een beetje water, ga over de kleuren van het verfpalet en schilderen maar! De tekeningen zijn uitscheurbaar zodat je ze kan ophangen of aan Sinterklaas kan geven.

€ 9,99

Dag Sinterklaas: stickerboek voor de kleintjes

In dit superleuke stickerboek maak je kennis met Sinterklaas en de Pieten. Kijk goed naar de voorbeelden en plak de stickers op de juiste plaats. Speciaal met meer dan 80 grote stickers voor de allerkleinsten.

€ 4,99

Creatief met stickers Sinterklaas

Met dit stickerboek kun je je helemaal voorbereiden op de komst van de Sint! Plak de cirkels, vierkanten, driehoeken, enz. op de schaduwen of waar je maar wilt en maak de vrolijke tekeningen af. Dankzij de gelamineerde pagina’s kun je de stickers makkelijk hergebruiken.

€ 4,99

Kleur- en prikblok Sinterklaas

In dit kleur- en prikblok rond het thema Sinterklaas zitten 12 plaatjes die je kind kan inkleuren en uitprikken. Bij de set zit een prikpen en een prikmat om onder de plaatjes te leggen bij het prikken. Prikken op de stippellijnen stimuleert de fijne motoriek van je kleuter. De tekeningen zijn eenvoudig om in te kleuren, aangepast aan de leeftijd van je kind. 

€ 6,99

Kleuren met water – Sinterklaas

Met dit magische kleurblok kan je kind helemaal toeleven naar de komst van Sinterklaas! 
Vul de pen met water en ga ermee over de kleurplaten. Er gebeurt iets magisch: de kleuren en de verborgen elementen uit de tekening komen tevoorschijn! Zo kun je alle vraagjes beantwoorden. Is het water opgedroogd? Dan begin je gewoon opnieuw!
Ideaal voor kleuters om te leren kleuren, zonder kans op vlekken.

€ 9,99

Sinterklaas: Plakken en kleuren

Benieuwd welke cadeautjes Sinterklaas dit jaar allemaal heeft meegebracht? Plak bij elke tekening het juiste kleurvoorbeeld en kleur de tekening mooi in. Versier de tekening nog met extra stickers. Wat zal de Sint blij zijn!

€ 4,99

Sticker Fun – Sinterklaas

Beginnen jouw handjes ook al te kriebelen bij het zien van zoveel leuke stickers? Ga creatief aan de slag en versier je tekeningen of brieven voor Sinterklaas met deze vrolijke stickers. De gemakkelijk afneembare stickers zorgen voor veel stickerplezier!

€ 6,99

Nog meer sfeermakers

Ook met deze boekjes kan je de chocolade, speculaas en mandarijntjes bijna ruiken.

Kiekeboeboek met spiegeltje Sinterklaas

Van de winter tot de zomer, het hele jaar door bereidt de Sint zijn pakjesronde voor. Maar wat brengen de pieten, sluipend over de daken? Wil je het weten, dan moet je de flapjes openmaken! Een leuk kartonboekje om Sinterklaas te vieren, met flapjes en een spiegel.

€ 7,99

Zoekboek Rik en de Sint

Rik is blij. Binnenkort is het zover. Dan komt de Sint op bezoek bij alle kinderen en brengt hij cadeautjes. Nog een paar nachtjes slapen… Wat spannend! Ook Riks poes Sam is van de partij. Maar zoals steeds heeft ze zich goed verstopt. Heb je Sam gevonden? Ga dan snel op zoek naar alle andere verstopte dingen: de handschoenen van de Sint, een doos met chocoladefiguurtjes of zakken vol met speelgoed!

€ 13,99

SuperSint

Marie wil graag een superheld zien, in het echt.
'Het is bijna vijf december,' zegt een meneer in het park.
'Misschien kom je Sinterklaas wel tegen?'
Is Sinterklaas een superheld?
Marie gelooft het niet.
Maar dan begint de man te vertellen...
‘Ken jij het verhaal van de drie vissertjes? Of van de drie mooie zussen die te arm waren om te trouwen? Of van het schip dat bijna verging in een storm op zee?’
Sinterklaas helpt en redt altijd.
Als de meneer is uitverteld, zakt de hond van Marie door het ijs van de vijver. De oude man springt op ... lees meer en verandert van uiterlijk…
En dan weet Marie het zeker: Sinterklaas is Supersint!

Met leuke weetjes over het paard van Sint, de appeltjes van Oranje en de speculaaspop, het grote boek en de gouden chocolademunten. Sinterklaas was eeuwenlang een held voor jongens en meisjes, arme mensen, vissers en zeelieden.
En nu voor alle kinderen die graag zijn verjaardag vieren!

Een fijn prentenboek met humor verteld en getekend door Zilveren Griffel- en Gouden Penseel-winnaars Maranke Rinck en Martijn van der Linden.

€ 15,99

Aftellen naar Sinterklaas…

En nu nog maar … dagjes slapen. 😉