Ben jij een fan van Vincent van Gogh en Suske en Wiske en wil je experimenteren met kunstmatige intelligentie? Doe mee met een onze wedstrijd en win een gesigneerd album.

In ‘Vincent van Grroaaargh’ gaan Suske en Wiske op zoek naar Vincent van Gogh in Auvers-sur-Oise, maar tot hun grote verbazing is de kunstenaar veranderd in een griezelige zombie die leeft op verf.

Kan het nog griezeliger? Bewijs het zelf!

Wat moet je doen?

  1. Maak een zombie à la Van Gogh met behulp van een A.I.-tool (zoals DeepArt, Artbreeder of een andere A.I.-kunstgenerator). Zelf tekenen mag ook, een griezelige zombiefoto is ook toegelaten.
  2. Deel jouw creatie op sociale media (Instagram, Twitter, Facebook).
  3. Gebruik de hashtags #vincentvangrroaaargh, #standaarduitgeverijstrips en #welovestrips in je bericht.
  4. Bezorg jouw AI-kunstwerk ook aan strips@standaarduitgeverij.be

Wat kun je winnen?

De drie meest originele tekeningen winnen een gesigneerd exemplaar van ‘Vincent van Grroaaargh’.

We kijken alvast uit naar jullie kunstwerken!

We probeerden het alvast zelf uit

Ontdek het album Vincent van Grroaaargh

9 Vincent van Grroaâargh!

Lambik heeft een verrassingsreisje gefikst. Hij neemt het bekende gezelschap mee naar Auvers-sur-Oise, niet ver van Parijs. Ze logeren in “Auberge Ravoux”, de herberg waar ooit Vincent Van Gogh logeerde. Die nacht trekt er een onweer over het Franse kunstenaarsdorpje. De griezelige spanning begint als Wiske door het raam een donkere schim ziet passeren in de kletsende regen. De volgende ochtend lijkt alles perfect, de zon schijnt en na een stevig ontbijt trekt iedereen eropuit. Lambik is helemaal in schildersplunje. Hij gaat net als Vincent Van Gogh op een heuvelrug een olieverflandschap maken. De rest van het gezelschap kiest voor ... lees meer het toeristentreintje. Maar de trip loopt echter niet helemaal zoals verwacht.

€ 9,99