nieuws

Alleen speciale strips in April

Deze maand is een speciale maand met al deze Specials. De Smurfen, de Kiekeboes en de Kampioenen met een unieke uitgave, ideaal voor deze paasvakantie.

De Kampioenen zijn helemaal klaar voor het WK met de nieuwe WK-Special. Niet één, niet twee, maar wel drie albums en super coole spelletjes, zodat jij helemaal klaar bent voor het WK. De tweede integraal van de Smurfen is een mooie verzameling van originele Smurfenverhalen en onuitgegeven archiefmateriaal. Plankenkoorts in Amsterdam bundelt twee klassiekers die samen het langste verhaal ooit van de Kiekeboes vertelt. Veel leesplezier!

Matsuoka

Matsuoka is voortaan ook de naam van een nieuw stripfonds van Standaard Uitgeverij. Een imprint die spannende, geestige strips uit binnen- en buitenland zal publiceren, bestemd voor een zo breed mogelijk publiek. Strips waarin humor en avontuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en die de onmiskenbare stempel dragen van de auteurs die ze geschreven en getekend hebben. Matsuoka laat al dat fraais in mooie, verzorgde en gebonden uitgaves op de wereld los.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief