Ben jij klaar om onoverwinnelijk te worden?

De fans van Marie Forleo kunnen hun hart ophalen: het langverwachte boek is eindelijk hier. Alles is uitvogelbaar geeft jou de moed om, ondanks angsten, jouw dromen waar te maken en significante veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Het geloof in je eigen kunnen staat daarbij centraal. Alles is uitvogelbaar maakt korte metten met disfunctionele overtuigingen en belemmerend gedrag. Forleo neemt je stap voor stap mee in de achtbaan van creativiteit, verandering en vooruitgang, en helpt je boven alles jouw innerlijke kracht aan te boren. Ontdek er hier meer over!

Wie is Marie Forleo?

Marie Forleo (1975) is een Amerikaanse lifecoach, spreker, auteur en presentator van haar eigen YouTube-kanaal Marie TV (590.000 abonnees). Daarnaast is ze eigenaar van Marie Forleo International en B-school en heeft ze een podcast met meer dan 8 miljoen downloads.

In Amerika wordt Forleo al jaren gezien als een bron van inspiratie. Daar mag ze dan ook op lof rekenen van grootheden als Oprah Winfrey, Brené Brown, Cheryl Strayed en Elizabeth Gilbert:

‘Marie Forleo is de leidende denker van een nieuwe generatie.’ – Oprah Winfrey

‘Hoe kan een boek ervoor zorgen dat een lezer zich geliefd en geïnspireerd voelt, en tegelijkertijd met de neus op de feiten wordt gedrukt? Ik weet het niet, maar Marie Forleo wel! Slim, grappig en briljant.’ – Brené Brown, auteur van o.a. De kracht van kwetsbaarheid

‘Een must-read voor iedereen die zijn angsten onder ogen wil zien, dromen wil vervullen en een betere manier van leven wil vinden. Dit boek helpt je datgene dat je altijd tegenhield los te laten.’ – Cheryl Strayed

‘Een wervelwind van kracht, humor, zakelijkheid én elegantie. Marie Forleo schrijft zoals ze leeft: vol enthousiasme, zonder bullshit en met een ongekende inzet voor zelfverantwoordelijkheid.’ – Elizabeth Gilbert, auteur van o.a. Eten, bidden en beminnen

Op haar eigen YouTube-kanaal Marie TV interviewde haar vriendin Kris Carr Forleo over haar boek. Je kunt het hieronder bekijken.

Bron: Marie Forleo, YouTube

Ben je benieuwd naar Alles is uitvogelbaar? Bestel dan direct jouw exemplaar!

Alles is uitvogelbaar met Marie Forleo

Marie Forleo

Marie Forleo (1975) is een Amerikaanse lifecoach, spreker, auteur en presentator van haar eigen YouTube-kanaal Marie TV. Daarnaast is ze eigenaar van Marie Forleo International en B-school. Momenteel woont Marie in New York.

Auteursfoto (c) Eric Michael