wedstrijd

De Kronieken van Amoras – Avontuur in Piscine-Les-Bains

Kunnen onze helden de geschiedenis veranderen?

Al acht avonturen lang vormen ‘De Kronieken van Amoras’ een web van verhalen. Bronzen Adhemar-winnaars Charel Cambré en Marc Legendre creëren in deze volwassen spin-off van Suske en Wiske een spannend universum en brengen nieuwe mysteries aan het licht. ‘Avontuur in Piscine-Les-Bains’ is eigenlijk een prequel op ‘De Zaak Krimson’, de eerste drie albums uit de reeks.

Krimson kon zijn misdaadimperium uit de grond stampen dankzij de onmetelijke schat die hij als jongeling in een geheime tunnel in Piscine-Les-Bains vond. Professor Barabas gelooft dat de geschiedenis anders zal verlopen als Krimson die schat niet zal vinden. Dus stuurt hij onze vrienden naar het Franse dorpje, kort na de Tweede Wereldoorlog, om de trein met de Duitse oorlogsbuit te doen verdwijnen. Het lijkt een makkie, tot ze ter plaatse komen en er van de trein geen sprake is. Kunnen onze helden de geschiedenis veranderen waardoor Krimson nooit zijn misdaadimperium kan uitbouwen?

Ontdek het zelf in het nieuwe album of lees het vervolg elke week in Metro.

Wedstrijd

Ben jij een fan van ‘De kronieken van Amoras’ of wil je ook de andere avonturen uit de stripreeks ontdekken? Doe dan mee met onze wedstrijd en maak kans op de 1 volledige cyclus van ‘De Kronieken van Amoras’ (8 albums gesigneerd door tekenaar Charel Cambré) of één van de 10 gesigneerde exemplaren van het nieuwe album!

De auteurs van Amoras

Ontdek alle avonturen van ‘De kronieken van Amoras’

Lees ook de spannende avonturen van ‘Amoras’

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief