nieuws

Angelo Dorny op de Tuindagen van Beervelde

Terwijl het echte herfstweer nog even op zich laat wachten, profiteert Angelo Dorny van de zonnige temperaturen om zijn boek De tuin op tafel voor te stellen op de Tuindagen van Beervelde. Op zaterdag 13 oktober zorgt hij met een groen programma voor moestuinplezier van de bovenste plank.

Angelo Dorny, groenspecialist en moestuinheld, zal dit weekend zijn achtste boek De tuin op tafel presenteren aan het grote publiek. Op zaterdag 13 oktober zijn er doorlopend gratis workshops en demo’s over het starten met een moestuin, de meest voorkomende problemen waar je als moestuinier tegenaan loopt en het kweken en koken op het ritme van de seizoenen. Als hoogtepunt is er om 14u de boekvoorstelling van De tuin op tafel – koken met de moestuinoogst in 4 seizoenen, een praktisch boek met tal van moestuintips en 40 recepten met groenten in de hoofdrol.

De Tuindagen in het Park van Beervelde vinden plaats op een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek. Met 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers is dit evenement op Europees niveau een begrip geworden, een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber. Behalve muzikale omlijsting biedt de organisatie een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten.

Een dag die je niet wil missen dus! Allen welkom vanaf 14u op stand 502. Meer info en tickets: www.parkvanbeervelde.be/nl/de_tuindagen

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief