nieuws

Angelo Dorny tovert met moestuinoogst

In De tuin op tafel geeft Angelo Dorny antwoord op al jouw moestuinvragen. Hoe kweek je de lekkerste tomaten? Welke gerechten kan je klaarmaken met je courgettes uit je eigen tuin? Wanneer zaai, plant en oogst je wat? Een ding is zeker: wat je zelf kweekt, smaakt tien keer beter!

Angelo Dorny was een van Vlaanderens jongste moestuinauteurs. Op zijn populaire YouTube-kanaal bezingt hij met aanstekelijk enthousiasme zijn liefde voor de moestuin.

Seizoenen geven een houvast in de keuken, vindt Angelo. Vanuit zijn eigen ervaring vertelt hij hoe je je eigen groenten kweekt en er de lekkerste vegetarische gerechten mee kan bereiden. Lichte recepten voor de zomer en stevige winterkost om de donkere maanden door te komen, zonder vlees. Daarbij heeft Angelo veel aandacht voor biologische teelt. Hij vertelt je ook hoe je de juiste compost maakt, over het belang van bijtjes in je tuin, en hoe je juist zaait op het juiste moment.

Angelo deelt in zijn boek zijn tips & tricks om het ritme van de natuur te volgen wanneer het om koken gaat. Want wie dit doet eet niet enkel gezonder, maar ook verstandiger. En dit is volgens hem de sleutel tot geluk!

Meer informatie op www.angelodorny.be en /www.facebook.com/angelodorny.be.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief