nieuws

‘Astrologie’: de invloed van sterren en planeten in je dagelijks leven

Astrologie geniet grote populariteit, vooral onder millennials. Onzekerheid over de toekomst brengt hen ertoe levenswijsheid te zoeken buiten de traditionele bronnen. Tijd voor een overzichtelijk boek: Astrologie.

Astrologie ontstond in samenlevingen waarin de mens zichzelf zag als onderdeel van alles wat leeft, waarin alles onderling is verbonden en alles betekenis heeft.

Tegelijk is astrologie ook een heel praktische vorm van kennis. Ze toont je de talenten en vaardigheden waarover je beschikt en hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn, maar helpt je ook nuttige strategieën te bedenken in moeilijke perioden vol twijfel. In dit boek kun je al deze lagen vinden.

Je leert aan de hand van je geboortehoroscoop de sterrenbeelden, planeten en astrologische huizen interpreteren, waardoor je meer inzicht in jezelf en de wereld om je heen krijgt en bewuster in het leven zult staan. Je krijgt praktische tips voor het aangaan en verbeteren van relaties, het omgaan met onzekerheid, het stimuleren van je verbeelding en nog veel meer.

Astrologie zet aan tot zelfkennis en zelfreflectie, een beter begrip van wie je bent en waarom je doet wat je doet. Astrologie begeleidt je naar je innerlijke wereld, maar is ook een praktische levensgids.

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief