Ann Van den Broeck

Ann Van den Broeck

Ann studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Ze speelde hoofdrollen in o.a. Merrily We Roll Along, Into the Woods, Dracula, Peter Pan, Grease, Assepoester, Annie, Elisabeth, Edith en Simone, Beauty and the Beast, The Last Five Years, Spamalot, De Producers, ShrekAssepoester, het tamelijk ware verhaalEvitaGoodbye, Norma Jeane, Aladdin en Mamma Mia.

In Theater Elckerlyc werkt ze als artiest en vocal coach mee aan de Winterrevue sinds 2015.

Ann treedt vaak op als gastsoliste bij orkesten of als zangeres in avondvullende luisterconcerten.

Maar ook op tv-vlak is Ann actief: naast (gast)rollen in zowat elke Vlaamse serie, speelde Ann oa ‘de mama van Caro’ in de populaire jeugdserie #LikeMe.

Ze verleent haar stem meermaals aan animatiefilms/reeksen of reclamespots. Meest recent kan je haar aan het werk horen in Disney’s Disenchanted.

In binnen- en buitenland werd ze genomineerd en won ze zelfs een aantal prijzen voor haar vertolkingen in musicals.

In 2020 kwam haar eerste boek uit ZING: Tips en trics om je stem beter te leren gebruiken. Voor coachings en zanglessen kan je bij haar terecht.

Op 28 maart 2023 verschijnt haar eerste kinderboek . Annie Pannie bevat leuke liedjes en fijne verhalen op kleutermaat.

In oktober 2023 gaat de musical You Are My Sunshine in première. Stany Crets zorgde voor script en liedteksten, Ann componeerde de muziek.

Instagram:

@Annvandenbroeck13

@AnniePannie2023

Fotocredits: Sofie Silbermann

Annie Pannie

Billie en Pepper beleven samen met Annie Pannie heel wat avonturen. Ze redden een vogeltje dat tegen het raam vloog, bakken een overheerlijke appeltaart, ruimen als stoere piraten hun kamer op, gaan kamperen, en zo veel meer. Dit boek bevat leuke liedjes en fijne verhalen op kleutermaat om samen te ontdekken. De verhaaltjes zijn kort genoeg om voor te lezen voor het slapengaan. Beluister de liedjes via de QR-code in het boek. Of maak zelf muziek met de eenvoudige, bijgevoegde akkoorden voor ukelele, piano of gitaar.

€ 24,99

Uitgaven van Ann Van den Broeck

Copyright © 2023 Standaard Uitgeverij