Ish Ait Hamou debuteerde in 2014 met Hard hart, een regelrechte bestseller. Bijna tien jaar later verschijnt het boek in het Engels, de originele taal waarin het geschreven werd. Op 15 juni zal het boek beschikbaar zijn. Bij de verschijning lanceren we een bijzondere actie: bestel Heavy heart op onze webshop en krijg 20% korting op Cécile & de tocht van Kareem en/of Het moois dat we delen. Het perfecte pakket voor jezelf en je naaste(n)!

Wil je als eerste Heavy heart ontvangen?


Info & voorwaarden


Over Heavy heart

De jonge Tom Macleigh laat de bedrukte sfeer van zijn ouderlijk huis en de voorspelbaarheid van zijn saaie provinciestadje achter zich om te gaan studeren aan de universiteit van Boston. In de anonimiteit van de grootstad bloeit de teruggetrokken jongeman open: hij staat op eigen benen, maakt enkele intrigerende nieuwe vrienden en raakt in de ban van zijn bloedmooie studiegenote Rachella.Verlegen als hij is durft Tom haar niet aan te spreken en hij verliest zich in dagdromen. Hij krijgt ook steeds meer af te rekenen met onverklaarbare woedeaanvallen, waarbij hij het contact met de werkelijkheid compleet kwijtraakt.

Wanneer Rachella een donkere periode doormaakt, blijkt hij toevallig de juiste man op de juiste plaats te zijn. Gaandeweg groeien ze naar elkaar toe. Maar wordt de liefde voor Rachella zijn redding of zijn ondergang?