De heerlijke feelgood-roman De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry van Rachel Joyce is verfilmd. Omdat te vieren geven we duotickets voor de film weg, bij aankoop van het boek in de webshop van Standaard Uitgeverij!

Deze actie loopt tot en met 12 juni en zo lang de voorraad strekt. LET OP: het boek en de tickets worden afzonderlijk verzonden.

Het duoticket is geldig in alle cinema’s in België.

 

 

 

 

Bestel nu jouw exemplaar!

De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry

Wanneer Harold Fry op een doordeweekse ochtend zijn huis verlaat om een brief te posten, weet hij nog niet dat hij op het punt staat naar de andere kant van het land te lopen. Hij draagt geen wandelschoenen, heeft geen kaart en geen telefoon bij zich. Hij weet alleen dat hij moet blijven lopen. Tijdens zijn pelgrimstocht vanuit het zuidelijkste puntje van Engeland naar Berwick-upon-Tweed, de noordelijkste stad van het land, ontmoet Harold Fry allerlei mensen die begaan zijn met het doel van zijn reis en die hun verhaal aan hem vertellen. Een enkeling neemt deel aan zijn voettocht. Zijn ... lees meer vrouw probeert er ondertussen achter te komen waarom Harold vertrok, en ze besluit hem uiteindelijk achterna te gaan. Ondanks de fysieke afstand tussen de twee komen ze steeds dichter tot elkaar. De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry is een inspirerend verhaal over liefde, hoop, vriendschap en voor de kleine dingen in het leven.

€ 15,00

 

Benieuwd naar de film? Bekijk hier de trailer!