01 Integrale

Willy Vandersteen

01 Integrale

01 Integrale
€ 34.99
Onvermoeibaar trekt Johan, de Rode Ridder, ten strijde tegen schurken, monsters, heksen, tovenaars, wrede tirannen en boosaardige machten. Een strijd die hij, ondanks de felle tegenstand, steeds met glans weet te winnen.

De eerste 36 verhalen van De Rode Ridder worden, naar aanleiding van de zestigste verjaardag van deze klassiek geworden stripreeks van Willy Vandersteen, voor het eerst gebundeld in zes luxueuze integrales.

Avonturen in dit deel:
1. Het gebroken zwaard
2. De gouden sporen
3. Het veenspook
4. De parel van Bagdad
5. De vrijschutter
6. Het wapen van Rihei

Over 01 Integrale

De eerste uitgave van 'De Eerste Avonturen' is een geweldig geslaagd boek. De achtergrondinformatie bij elke strip is razend interessant en de verhalen in hun originele staat zijn nog steeds schitterend om lezen. We kunnen nu al niet wachten om de volgende klassiekers te ontdekken in de tweede uitgave. 9/10
Tommy Heylen (Game4me)
De integralen van De Rode Ridder is een must have voor elke fan. Velen zullen zeer tevreden zijn dat de eerste uitgaven van deze populaire reeks opnieuw uitgebracht worden. Het boek is uitgebracht met een harde kaft en is gedrukt op stevig kwaliteitsvol papier.
(De Boekenkast)
‘De Rode Ridder 60 jaar deel 1’ ziet er fantastisch uit! Zoals de strip in 1959 meteen aansloeg bij de lezers, ongekleurd, zo ziet hij er nu ook weer uit. In 1983 zou de strip in kleur verschijnen en dat is tot op heden altijd zo gebleven. […] Met deze ‘Eerste avonturen 1959-1960’ van De Rode Ridder toont de uitgeverij respect voor zowel de maker(s), Willy Vandersteen en zijn medewerkers als voor De Rode Ridder zelf, die nu al zestig jaar lang in alle avonturen excelleert. Zij, die slechts de hedendaagse Rode Ridder-avonturen kennen, zullen verbaasd zijn over de stroken waarin de strip destijds getekend werd. Een keurslijf, een maliënkolder, dat de verhalen echter expliciet wist te verbeelden! Een serie om iedereen, die van avontuur houdt aan te raden!
Koos Schulte (Jouster Courant)
Groot liefhebber van De Rode Ridder als ik ben, vind ik dit een waardig eerbetoon aan een strip die het al zestig jaar goed doet en waaraan zoveel grote namen hebben meegewerkt. Hulde aan de uitgever die naar de fans dit gebaar heeft willen maken.
Jos van Waterschoot (Het Stripschap)