25 Operatie Frankenstein

Swerts & Vanas / Hec Leemans

25 Operatie Frankenstein

25 Operatie Frankenstein
Professor Flessentrekker experimenteert met artificiële intelligentie en wil Mark Vertongen gebruiken als proefkonijn, om van het alombekende "kieken" een genie te maken. Dat gebeurt via enkele ingrepen in Marks hersenen. Maar het experiment loopt niet zoals verwacht...

Over 25 Operatie Frankenstein

Hec Leemans, Wim Swerts & Luc Vanas leveren - naar het scenario van François Corteggiani - met 'Operatie Frankenstein' een inventief verhaal over uitvindingen en experimenten af gelardeerd met actie, spanning en een vleugje humor. 
 
Het is ook een leerrijk album waarin de lezer veel informatie komt te weten over artificiële intelligentie, Frankenstein en zelfs over Prometheus.
Ilyas Baert (Music, Media & Entertainment)
‘Operatie Frankenstein’ is opnieuw een leuk verhaal met het grootste kieken van F.C. De Kampioenen in de hoofdrol. Ook dit vijfentwintigste album is van de hand van het kwartet Hec Leemans, Wim Swerts, Luc Van Asten en François Corteggiani. Of het experiment van  professor Flessentrekker goed afloopt voor Mark Vertongen leest u in dit album. Amusement verzekerd!
(De boekenkast)
Het gebruik van artificiële intelligentie en de gevaren ervan zijn duidelijk het onderwerp van deze strip, maar de reeks dient natuurlijk niet echt om een boodschap over te brengen. Het moet vooral plezant en lollig zijn en dat is het toch wel. Geen topnummer, maar wel grappig. 7/10
(Game4Me)