Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4

Sylvia Day

Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4

Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4
In deze omnibus zijn de eerste vier delen van de wereldwijde bestsellerserie Crossfire van Sylvia Day gebundeld: VERSLAAFD AAN JOU, BEGEERD DOOR JOU, VERBONDEN MET JOU en BEZETEN VAN JOU

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk. Vanaf de eerste ontmoeting in VERSLAAFD AAN JOU voelen ze de allesoverheersende aantrekkingskracht. Maar door de pijn van het verleden kunnen ze zich moeilijk binden. In BEGEERD DOOR JOU blijkt hoe sterk hun verslaving is en komen ze stukje bij beetje achter elkaars geheimen, door elkaar steeds meer toe te vertrouwen. Ze gaan over hun eigen grenzen en over die van elkaar, maar leren elkaar steeds meer te accepteren en gaan dan de ultieme verbintenis met elkaar aan in VERBONDEN MET JOU. In BEZETEN VAN JOU komen ze voor de moeilijkste keuze uit hun leven te staan...

Over Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4

Kinderen met obesitas zijn steeds jonger, hun gemiddelde BMI hoger en de gezondheidsproblemen ernstiger. Naar aanleiding van Wereld Obesitas Dag, nu donderdag, wil Kim Van Hoorenbeeck, hoofd van het obesitasteam van het UZ Antwerpen en auteur van Leven met een extra rugzak, ouders op hun verantwoordelijkheid wijzen. “Het is nooit te laat om hulp te zoeken."
(Het Nieuwsblad)
Wist je dat een glas vers geperst sinaasappelsap evenveel calorieën telt als een glas cola of limonade? En dat je minstens tien keer moet proeven voor je weet of je iets lust? Pediater Kim Van Hoorenbeeck (35) uit Edegem pakt voedingswetenschap zo laagdrempelig mogelijk aan in haar boek.
(Gazet van Antwerpen)
In dit boekje legt prof. dr. Kim Van Hoorenbeeck, pediater en hoofdgeneesheer van het obesitasteam van het UZA, uit hoe kinderen aan overgewicht geraken. Ze maakt een praktische leidraad om een gezond gewicht te bereiken en te houden. Ze geeft kleine tips die nuttig kunnen zijn. Wie een kind gezonder wil laten eten zullen meer nodig hebben dan het boekje. Als ondersteuning, leidraad en geheugensteuntje kan het zeker nuttig zijn.
(De Apotheker)
Pediater Kim Van Hoorenbeeck slaat alarm over de obesitas-epidemie onder Vlaamse jeugd. ‘Kinderen die te zwaar zijn, groeien daar níet zomaar uit. Overgewicht is een chronische ziekte.’ Kinderarts Kim Van Hoorenbeeck van het UZA weet waarover ze spreekt. Van mollige peuters tot obese achttienjarigen: zij probeert ze op weg te helpen naar een gezonder leven. ‘Leven met een extra rugzak’, zo heet het boek dat prof. dr. Kim Van Hoorenbeeck schreef over obesitas en overgewicht bij kinderen. Een treffende omschrijving, want die extra kilo’s zijn het equivalent van een goed gevulde rugzak die ze elke dag meesleuren.
(Dag Allemaal)
Omdat overgewicht bij kinderen steeds vaker voorkomt, zochten we naar een specialist ter zake: dokter Kim van Hoorenbeeck. Wij praatten met haar en lazen in haar boek over hoe het zover kan komen en wat je er als ouder aan kunt doen.
(Libelle)