Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4

Sylvia Day

Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4

Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4
In deze omnibus zijn de eerste vier delen van de wereldwijde bestsellerserie Crossfire van Sylvia Day gebundeld: VERSLAAFD AAN JOU, BEGEERD DOOR JOU, VERBONDEN MET JOU en BEZETEN VAN JOU

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk. Vanaf de eerste ontmoeting in VERSLAAFD AAN JOU voelen ze de allesoverheersende aantrekkingskracht. Maar door de pijn van het verleden kunnen ze zich moeilijk binden. In BEGEERD DOOR JOU blijkt hoe sterk hun verslaving is en komen ze stukje bij beetje achter elkaars geheimen, door elkaar steeds meer toe te vertrouwen. Ze gaan over hun eigen grenzen en over die van elkaar, maar leren elkaar steeds meer te accepteren en gaan dan de ultieme verbintenis met elkaar aan in VERBONDEN MET JOU. In BEZETEN VAN JOU komen ze voor de moeilijkste keuze uit hun leven te staan...

Over Crossfire Omnibus – deel 1 t/m 4

Een schat aan verbijsterende anekdotes en alles zeggende illustraties maken dit een erg leesbaar boek over misselijk makende ellende.
Koenraad Nijssen (Het Belang van Limburg)
Het boek 'Aan het roer van nv Mezelf' bevat naast inspirerende verhalen en gevatte citaten ook concrete opdrachten om het beter te doen.
Een burn-out tegengaan? Werk dan aan jezelf in plaats van alleen te rekenen op de baas. Dat is de prikkelende boodschap van ‘Aan het roer van nv Mezelf’, het boek van professoren Ralf Caers en Marijke De Couck.
Bieke Cornillie (Het Laatste Nieuws)
Dit album en vermoedelijk ook de andere Urbanusalbums zullen vooral de liefhebbers van Vlaamse strips aanspreken. De humor is net even anders dan we in Nederland gewend zijn. Een welkome afwisseling! Urbanus – Het geleende kunstgebit is vooral een prettig album om te lezen als je even je verstand op nul wilt zetten. Heerlijk leesvoer tijdens de pauze van een saaie werkdag. Met Urbanus krijg je een flinke portie onzin voorgeschoteld die vreemd genoeg smaakt naar meer. Je mondhoeken gaan als vanzelf omhoog.
(In de boekenkast)
Nix en zijn team blijven aangenaam grappige en lekker weg lezende strapatsen verzinnen voor de flikken van de Buurtpolitie. Af en toe een flinke dosis absurditeiten en de intelligente scenario’s maken dat deze stripserie zich onderscheidt van de tv-reeks.
(9e kunst)