Cupido

Kristiaan Vandenbussche

Cupido

Cupido
Vijf vrienden. Eén jeugdzonde. Getekend door het verleden. Een gesloten jeugdinstelling. Een uit de hand gelopen grap eindigt tragisch. De vijf schuldigen besluiten de waarheid verborgen te houden, maar blijft hun geheim bewaard, ook als hun relatie onder druk komt te staan? Seppe en zijn vrienden waren nog kinderen toen ze in de jeugdinstelling verbleven, jaren later moeten ze als volwassenen instaan voor hun daden en wordt hun band opnieuw op de proef gesteld. Een nieuw ongeval, een moord, en een nieuwe belofte tot zwijgplicht. Maar het lijkt erop dat iemand het op de groep vrienden heeft gemunt..

Over Cupido

Ik vind de roman verbluffend goed geschreven; sterke dialogen, geloofwaardige personages, uitstekende plot. Kristiaan is een begenadigd misdaadschrijver, ik maak een diepe buiging.
Delphine Lecompte ()
Degelijk debuut met een goede spanningsopbouw.
John Vervoort (Het Nieuwsblad)
Kristiaan Vandenbussche gaat met zijn debuut de harten van vele lezers veroveren! Spanning ten top!
Dit boek heeft mij het meeste bekoord in 2020. Meeslepend, super spannend en smart, gewoon heel straf!
Isolde Lasoen ()
Met deze spannende en mysterieuze whodunit heeft Vandenbussche zichzelf op de kaart als Vlaams thrillerauteur gezet. ‘Cupido’ is een geslaagde debuutthriller voor de West-Vlaamse auteur en één ding is zeker: dit is een auteur waar we in de toekomst nog meer van zullen horen!
Erika Van de Perre (De Boekenkast)

Uitgaven van Kristiaan Vandenbussche.