Hoe leiders denken

Rasmus Hougaard

Hoe leiders denken

Hoe leiders denken
€ 24.99
€ 13.99
Organisaties en leiders zijn succesvoller als medewerkers verbinding, zingeving en geluk ervaren.

Er is een crisis gaande in het bedrijfsleven: terwijl 77 procent van de leiders denkt dat ze hun werknemers genoeg motiveren, zegt 88 procent van die werknemers aandacht te missen van hogerop. In Hoe leiders denken presenteert Rasmus Hougaard hiervoor een oplossing: een effectief leiderschapsmodel op basis waarvan je als leider echte verbinding creëert en een cultuur waarin intrinsieke motivatie, autonomie, creativiteit en compassie vooropstaan. Om dit te bereiken zijn leiders nodig die drie kernkwaliteiten ontwikkelen: mindfulness, onbaatzuchtigheid en compassie.

Hoe leiders denken gaat over leiderschap anno nu, vol praktijkvoorbeelden uit bedrijven als Marriott, McKinsey en LinkedIn.

Over Hoe leiders denken

'Hoe leiders denken' vangt perfect de essentie van leiderschap in de 21e eeuw; wees mindful, onbaatzuchtig en vol compassie. Met deze kwaliteiten kunnen we onze medewerkers beter betrekken en meer bieden aan onze klanten.
Dominic Barton (directeur McKinsey & Company)
Hougaard laat zien dat de ouderwetse, hiërarchische manier van leidinggeven niet meer werkt. De managers van de toekomst zijn veel meer gericht op de persoon en zijn persoonlijke groei. Dit boek is een handleiding naar succes voor managers in elke bedrijfstak.
Arianna Huffington ()