Hoe maak je alles glutenvrij

Becky Excell

Hoe maak je alles glutenvrij

Hoe maak je alles glutenvrij
Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn gerechten waarvan je denkt dat je ze niet meer mag eten.   Bestsellerauteur en instagrammer Becky Excell legde zich tien jaar geleden volledig toe op het ontwikkelen van glutenvrije recepten. Het vervangen van ingrediënten door glutenvrije ingrediënten was altijd een teleurstelling. Dé geheime formule om dezelfde smaaksensatie te krijgen is het volledig her denken van het recept, van begin tot eind. En dat deed Becky voor de meer dan 100 recepten in dit kookboek. Van stokbrood tot pizza, van boerenbrood tot focaccia, van kipnuggets tot pad thai, van muffins tot cheesecake, met lactosevrije, vegetarische, vegan en low FODMAP-opties.

Over Hoe maak je alles glutenvrij

Dit is de bijbel voor zij die glutenvrij willen eten. Het is een mooi, verzorgd boek en bij elk recept vinden we de ingrediënten, de bereidingswijze, voor hoeveel personen het recept is, de bereidingstijd, nuttige tips en een prachtige foto terug.
Erika Van de Perre (De Boekenkast)