Ja-maar… Omdenken

Berthold Gunster

Ja-maar… Omdenken

Ja-maar… Omdenken
€ 4.99
€ 1.79
Dit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te kijken, denken en - vooral - creëren.

Berthold Gunster (1959) is grondlegger van de Ja-maar® filosofie. Zijn eerste boek Ja-maar wat als alles lukt? is een bestseller, is vertaald in het Engels en wordt binnenkort in Duitsland uitgegeven. Ook schreef Gunster de boeken Ja-maar ik ben wel leraar en Huh?! De techniek van het omdenken.

Met zijn bedrijf Ja-maar® verzorgt hij samen met zijn team shows en workshops over het ja-maar-denken en omdenken. Meer dan 325.000 mensen in binnen- en buitenland volgden inmiddels een Ja-maar® programma.

Volg alle tweets van Omdenken op twitter.

Reacties op het boek Huh?! De techniek van het omdenken:

‘De eigen voorbeelden zijn ijzersterk, vaak humoristisch - ik moest tijdens het lezen een paar keer hardop lachen en grinniken - en soms ontroerend. Kortom, een geweldig boek.’ - Floris Rommerts, senior organisatietrainer, structureel en dialogisch coach Circle Point b.v.

‘Wederom een krachtig en slim boek. In een weekend uitgelezen. Een absolute aanrader.’ - Ruben Nieuwenhuis, schrijver van Slappe thee is geen thee

‘Guitig boekje. Misschien verplichte kost voor iedereen die eens gemakkelijker tegenover problemen wil komen te staan.’ - John Voskens, Voskens marketing en communicatie