Kleine brandjes overal

Celeste Ng

Kleine brandjes overal

Kleine brandjes overal
€ 20.99
€ 14.99
€ 16.99
In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat Mia Warren, kunstenaar en alleenstaande moeder, en haar puberdochter Pearl niet alleen een huis van de Richardsons huren, maar ook een belangrijk onderdeel van de familie worden.
Wanneer vrienden van de Richardsons in een lastige voogdijzaak belanden, komen Mia en Elena lijnrecht tegenover elkaar te staan. Elena vertrouwt Mia en haar motieven niet en is vastberaden om de geheimen uit Mia’s verleden op te rakelen. Maar haar obsessie komt haar duur te staan.

Over Kleine brandjes overal

Scherp, wijs en gevoelig. Prachtig.
(Paula Hawkins)
Buitengewoon boeiende, vaak hartverscheurende, diep empathische ervaring... Nog ambitieuzer en geslaagder dan haar debuutroman.
(The New York Times Book Review)
Uitmuntend. Het is een groot plezier om het leven van haar personages in haar heldere, observerende taalgebruik te volgen.
(Los Angeles Times)
Verrukkelijk, meeslepend, scherp en overtuigend. Dit boek gelooft in opnieuw beginnen, zelfs nadat alles is veranderd in as.
(The Boston Globe)
Ademloos uitgelezen. Celeste Ng ontleedt onze samenleving op briljante wijze en houdt ons een verontrustende spiegel voor.
(Jodi Picoult)