Molly en het kattencafe

Melissa Daley

Molly en het kattencafe

Molly en het kattencafe
De meest aaibare feelgoodroman van het jaar! Wanneer de jonge cyperse kat Molly haar baasje verliest, wordt ze herplaatst in een huis met drie katten-hatende honden. Ze besluit het heft in eigen poot te nemen en een nieuw thuis te vinden. Maar als ze na een lange tocht door de hobbelige straten van Stourton loopt, lijkt een nieuw huis verder weg dan ooit… Tot op een dag café-eigenaresse Debbie haar vindt. Net als Molly is ook Debbie zoekende. Pas gescheiden en met een dochter om voor te zorgen, doet ze alles wat ze kan om haar kwakkelende café draaiende te houden. Maar niet alleen financieel is het lastig, Debbie wordt ook tegengewerkt uit onverwachte hoek. Is de oplossing misschien dichterbij dan ze denkt? Zal het Debbie en Molly lukken om het tij te keren en het eerste kattencafé van de Cotswolds te openen? Voor fans van Bob de straatkat en Dewey, de bibliotheekkat.

Over Molly en het kattencafe

Een lief verhaal met een geweldige hoofdpersoon, heerlijke setting én romantiek. Ik had zin in een echte feelgoodroman en ik werd met dit boek op mijn wenken bediend.
(Bristol Library Bookblog)
Als je hebt genoten van 'Bob de straatkat' dan zul je ook hiervan smullen. Hartverwarmender dan dit verhaal over een thuisloze kat en een café in de problemen wordt het niet.
(Conciouscat.net)