Nog een kusje…en dan naar bed!

Patricia Geis

Nog een kusje…en dan naar bed!

Nog een kusje…en dan naar bed!
Het is bedtijd voor de knuffels. Wil jij ze helpen? Leg de tandpasta klaar in de badkamer, kam hun haartjes, vertel een verhaaltje en geef ze een kusje voor het slapengaan. Slaap lekker, lieve knuffels. In dit interactieve boek verzorg je samen met je kindje het slaapritueel van vier knuffels. Zo werk je toe naar het moment waarop je kindje zelf gaat slapen. Met dit boek maken jullie samen jullie eigen, unieke slaapritueel. Nog een kusje... en dan naar bed! Slaap lekker, lieve schat.

Over Nog een kusje…en dan naar bed!

Met deze strip dragen Suske en Wiske hun steentje bij tot een betere wereld en zetten ze hun schouders onder dit wereldwijd probleem. Een mooi initiatief en een leuke en vooral spannende strip van Peter Van Gucht, met tekeningen van Luc Morjaeu, als resultaat!
Erika Van de Perre (De boekenkast)
‘Bibi Carmen’ bevat een leuk verhaal met veel humor van striptekenaar en -auteur Hec Leemans. Ik kijk al uit naar album nummer 103: ‘De Kampioentjes en de kroonprins’!
Erika Van de Perre (De boekenkast)
Een verbazingwekkend veelzijdig stuk proza. ****
(De Standaard)
Er zit potentieel in een uitgebreidere reeks aan Nachtwacht-strips, dat is wat het eerste avontuur duidelijk uitwijst. Het is een avontuur op maat fan zijn publiek en fans en zou zomaar omgevormd kunnen worden tot een aflevering voor televisie. Een goed begin voor de reeks, dus. 7/10
Tommy Heylen (Game4me)
De eerste uitgave van 'De Eerste Avonturen' is een geweldig geslaagd boek. De achtergrondinformatie bij elke strip is razend interessant en de verhalen in hun originele staat zijn nog steeds schitterend om lezen. We kunnen nu al niet wachten om de volgende klassiekers te ontdekken in de tweede uitgave. 9/10
Tommy Heylen (Game4me)