Nog een kusje…en dan naar bed!

Patricia Geis

Nog een kusje…en dan naar bed!

Nog een kusje…en dan naar bed!
Het is bedtijd voor de knuffels. Wil jij ze helpen? Leg de tandpasta klaar in de badkamer, kam hun haartjes, vertel een verhaaltje en geef ze een kusje voor het slapengaan. Slaap lekker, lieve knuffels. In dit interactieve boek verzorg je samen met je kindje het slaapritueel van vier knuffels. Zo werk je toe naar het moment waarop je kindje zelf gaat slapen. Met dit boek maken jullie samen jullie eigen, unieke slaapritueel. Nog een kusje... en dan naar bed! Slaap lekker, lieve schat.

Over Nog een kusje…en dan naar bed!

Voor fans van Urbanus zijn de omnibussen uiteraard dé kans om hun verzameling aan te vullen, maar voor lezers die Urbanus-strips van jaren geleden nog niet hebben gelezen is het een uitgelezen kans - pun not intended - om de vroegere avonturen te ontdekken. We leren elke omnibus weer dat de humor niet gedateerd is, er nog steeds staat en de reeks haast geen enkel minder avontuur kent. 8/10
Tommy Heylen (Game4me)
Wie hetzelfde in dit nieuwe avontuur zoekt als altijd bij Vertongen-strips, zal tevreden zijn. Leuk en simpel, een luchtig tussendoortje dat je doet gniffelen. Een leuk avontuur. 7/10
Tommy Heylen (Game4me)
Het duo slaagt er wonderwel in om de duistere en demonische wereld van Nachtwacht te vertalen naar het witte blad. Het DNA van de figuren in de strip komen perfect overeen met dat van de karakters uit de gelijknamige tv-reeks. Zo duiken ook ranger Cooper, Sasha en herberguitbaatster Helena in de strip op. Dit eerste album is in alle opzichten een ware voltreffer en doet nu al reikhalzend uitkijken naar het tweede album.
Ilyas Baert (Music, Media & Entertainment)
Kinderen met obesitas zijn steeds jonger, hun gemiddelde BMI hoger en de gezondheidsproblemen ernstiger. Naar aanleiding van Wereld Obesitas Dag, nu donderdag, wil Kim Van Hoorenbeeck, hoofd van het obesitasteam van het UZ Antwerpen en auteur van Leven met een extra rugzak, ouders op hun verantwoordelijkheid wijzen. “Het is nooit te laat om hulp te zoeken."
(Het Nieuwsblad)
Wist je dat een glas vers geperst sinaasappelsap evenveel calorieën telt als een glas cola of limonade? En dat je minstens tien keer moet proeven voor je weet of je iets lust? Pediater Kim Van Hoorenbeeck (35) uit Edegem pakt voedingswetenschap zo laagdrempelig mogelijk aan in haar boek.
(Gazet van Antwerpen)