Stille zonde

Karin Slaughter

Stille zonde

Stille zonde
€ 4.99
Will Trent wordt voor een speciale opdracht ingezet als undercover-agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als gepland en hij komt er helemaal alleen voor te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van Sara Linton, de vrouw van wie hij houdt, maar wie hij niet durft te vertellen dat hij zijn leven op het spel zet.
Sara wordt opgeroepen wanneer een politieagent ernstig gewond is geraakt: het is haar stiefzoon Jared, die in zijn eigen huis is neergeschoten. Sara houdt Lena, Jareds vrouw, hiervoor verantwoordelijk: Lena trekt al een leven lang problemen naar zich toe. Zonder het te weten raakt Sara betrokken bij dezelfde zaak als Will. Het duurt niet lang tot het gevaar hen aan alle kanten omringt.
'Rechercheur Lena Adams verkromp van pijn toen ze haar T-shirt uittrok. Ze haalde haar politiepenning uit haar zak, evenals haar zaklantaarn en een extra magazijn voor haar Glock, en gooide het hele zaakje op de ladekast. Volgens haar telefoon was het bijna middernacht.'