×

Toegevoegd aan je winkelmandje

Van bouillon tot soep

Van bouillon tot soep

Paperback / softback
€ 15,00
Niet beschikbaar
Gratis verzending vanaf € 25
Binnen 1-2 werkdagen thuis


Verschijningsdatum:
Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
Genre: Culinair
Aantal bladzijden: 160
Auteur: Drew Smith
ISBN: 9789022337158
Inhoud
Bouillon is het geheim van een goede soep.

Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan één maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes – afsnijdsels van groenten, botten, graten… – dus zero waste is hier geen loos begrip. Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is het ook: bouillon zit vol essentiële voedingssto en – collageen, aminozuren, mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoep helpt wanneer je zwaar verkouden bent. Met de zes bouillons in dit boek – twee groentebouillons, kippenbouillon, runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon – kun je de heerlijkste soepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoep met pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoep met twee soorten paddenstoelen… Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen, mét foto’s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.

Gerelateerde boeken

Copyright © 2024 Standaard Uitgeverij