Vrolijkheid

Ingrid Fetell Lee

Vrolijkheid

Vrolijkheid
Heb je je ooit afgevraagd waarom iedereen omhoogkijkt zodra er een regenboog verschijnt, of waarom we in de lente popelen om naar buiten te gaan om bomen en bloemen in bloei te zien? Is er een reden dat ieder mens – ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd – moet glimlachen als hij een bos felgekleurde ballonnen ziet? In Vrolijkheid onderzoekt de gerenommeerde ontwerper Ingrid Fetell Lee hoe het komt dat omgevingen en objecten waarmee we dagelijks in aanraking komen soms verrassende en krachtige effecten hebben op onze stemming. Op basis van inzichten uit de neurowetenschap en psychologie onthult ze hoe we de kracht van onze omgeving kunnen gebruiken om gelukkiger, gezonder en vrolijker in het leven te staan.

Over Vrolijkheid

Dit heerlijke boek roept dezelfde positieve gevoelens op die het beschrijft, en zit vol eigenzinnigheid, verwondering, energie en vreugde. Ik vind het geweldig.
(Sonja Lyubomirsky, auteur van 'De maakbaarheid van het geluk')
Een opwindend boek over wat het leven mooi maakt.
(Arianna Huffington)
Dit boek heeft de kracht om alles te veranderen! Ingrid Fetell Lee vertelt je alles wat je moet weten om een externe omgeving te creëren die innerlijke vreugde oplevert. Het is geschreven met diepte, humor en inzicht.
(Susan Cain, auteur van 'Stil')
Vreugde is de elementaire bouwsteen van geluk. Dit betoverende boek laat zien waar je het kunt vinden - en hoe je het zelf op kunt roepen.
(Adam Grant, auteur van 'Het kan ook anders')

Uitgaven van Ingrid Fetell Lee.