Zoek en vind…Knutselsmurf

Peyo

Zoek en vind…Knutselsmurf

Zoek en vind…Knutselsmurf
Waar is Knutselsmurf? Hij lijkt wel verdwenen! Net nu Smurfin een nieuwe spiegel nodig heeft en Brilsmurf zijn bril moet laten herstellen. Help jij hem mee smurfen? En natuurlijk zijn de Smurfen nog een heleboel andere dingen kwijt. Vind ze allemaal terug in dit boek! Veel plezier!

Over Zoek en vind…Knutselsmurf

“Waar is Wally, grappige geesten gespot” is absoluut een zeer geschikt cadeautje, voor zowel jong als oud. Met een cadeautje zoals deze het je gegarandeerd succes en uiteindelijk zit iedereen te zoeken. Ik hoop dat Martin Handford ons nog lang blijft voorzien van al dit zoekplezier en er nog vele boeken van zijn hand zullen verschijnen.
Mariska Zonneveld (HeavenLeighBooks)
Het wonderbaarlijke scheepsjournaal van Mattias Spijker is een prettig en vlot leesbaar boek voor lezers vanaf 8 jaar die wel houden van wat eigenzinnige humor. De fantasievolle belevenissen van Mattias spreken aan. Tekst en illustraties vormen een mooi geheel, waardoor het een vlotte en vooral amusante leeservaring is geworden.
Katy Hurkmans (The Book Syndrome)
De gemene moord op Muggemietje valt op in de boekenkast door de felgele kleur en door de inhoud. Dit boek is leuk, spannend en grappig. Ted van Lieshout heeft opnieuw een leuk concept bedacht dat weet te boeien. Muggemietje mag dan aan haar einde zijn gekomen, het betekent wel de start van een bijzonder moordonderzoek met een speciaal einde. - Vier sterren
Katy Hurkmans (The Book Syndrome)
Spannende en geestige whodunnit voor lezers vanaf 10 jaar, over de 12-jarige meesterdetective Salomé Snel. Salomé Snel en de onzichtbare juwelendief is een heel leuke jeugddetective die fans van dit genre zeker zal weten te bekoren. En wie er maar niet genoeg van krijgt, kan binnenkort(?) verder in het tweede deel.
Jeroen Dejaegere (Lookie Books)
Een opvallend tot merkwaardig boek, maar uitermate boeiend en bijzonder interessant. Tal van illustraties maken alles aanschouwelijk. [...] Een aanrader.
Michel Dutrieue (Stretto)