nieuws

Boekenkalender: win elke dag tot kerst een uniek boekencadeau!

Nu de dagen korter en donkerder worden, maakt heel Vlaanderen en Nederland zich klaar voor een maand vol feeërieke stadsfeesten, kerstvreugde en wintergezelligheid. Voor alle boekenfans is hét moment aangebroken: gezellig onder een dekentje boeken lezen met een warm drankje… zalig! Tel met de boekenkalender van Standaard Uitgeverij af naar het hoogtepunt van het koude seizoen en kom de wintermaanden door met elke dag een nieuw boekencadeau. Laat de jingle bells maar klingelen!

De boekenkalender

Maak elke dag kans op een uniek boekencadeau

Met een boek pak je uit

Met deze cadeauwijzers vind je het perfecte cadeau

Cadeauwijzer
boeken

All I want for Christmas… are books! Krijg en geef je graag boeken, maar ben je de weg kwijt in het ruime aanbod? Dan helpt deze cadeauwijzer je op weg. Aan de hand van een paar vragen vind jij het perfecte cadeau!

Cadeauwijzer
strips

Lezen is… dromen met je ogen open! Geen mooier cadeau dan een strip dus. Alleen is het in stripland niet altijd makkelijk om je weg te vinden… Met deze cadeauwijzer vind je het perfecte cadeau voor jouw stripfan!

Cadeauwijzer kinderboeken

Het favoriete moment voor kinderen is aangebroken: cadeautjestijd! Zie jij het bos niet meer door de boekenbomen? Gebruik deze cadeauwijzer en vind het perfecte cadeau voor jouw deugniet.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief