nieuws

[Boekvoorstelling] ‘Midlife KICK’ van Hélène Van Herck & Ann Lemmens

Hélène Van Herck en Ann Lemmens zijn midlife-experten. Met een berg media-ervaring en veel goesting om de foute beeldvorming omtrent de nieuwe 50-plussers aan te pakken startten ze in 2013 het succesvolle online & offline platform Wifty. Met een open geest, de nodige sérieux en veel humor bekijken ze in Midlife KICK alle aspecten van het nieuwe ouder worden.

Dit pittige boek is gevuld met dialogen over onder andere eindelijk jezelf zijn, het brein-dieet, lege-nest-euforie, schandalig genieten, back tot the future, S.E.X., nog slimmer worden, friends with benefits, vagina(re)animatie en het posiviteitseffect dat je zomaar cadeau krijgt. Daarnaast staan er 33 zwart-witportretten (zonder Photoshop) in van bijzondere ‘midlife kickers’, gemaakt door fotograaf Jean Van Cleemput: Liesbeth Dillen, Nadine Wijnants, Myriam Thys, Clo Willaerts, Nikkie Van Lierop, Delphine Boël en nog veel meer.

En met heel veel deugnieterij…

 

Midlife KICK wordt op woensdag 30 mei om 18u00 aan het publiek voorgesteld door  Hélène Van Herck en Ann Lemmens, in café Pixel van het Fotomuseum te Antwerpen (Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen). Special guest: DJ Zaki.

18u00: ontvangst met champagne & pizza
19u00: welkomstwoord door fotograaf Jean Van Cleemput
19u30: DJ ZAKI

Schrijf je voor 23 mei in voor deze boekvoorstelling via naomi.riemis@standaarduitgeverij.be.

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief