nieuws

Boma en Markske rijden mee in 2CV-kustrally

0

In ‘Ginette’, het nieuwe stripalbum van F.C. De Kampioenen, speelt een 2CV de hoofdrol. Om het album te promoten organiseert Standaard Uitgeverij op zondag 8 augustus een 2CV-kustrally tussen De Haan en Middelkerke. Boma en Markske rijden alvast mee!

De Belgische kust is deze zomer in de ban van F.C. De Kampioenen: De Haan organiseert een wandelzoektocht en in Middelkerke (Westende) staat het zandsculpturenfestival in het teken van de populaire voetbalploeg. De keuze was dus snel gemaakt om de rally tussen beide kustgemeenten te rijden.

80 geitjes

2CV Club Huppel was meteen enthousiast om het nieuwe stripalbum mee te promoten. “Er rijden zondag 80 geitjes mee tijdens de rally”, vertelt voorzitter Ruud Michiels. “We hebben zelfs een 2CV in de geel-groene kleuren van F.C. De Kampioenen laten spuiten.”

Boma en Markske geven het startschot van de 2CV-kustrally om 11u30 aan de rotonde in Wenduine. Om 14u30 bezoeken de Kampioenen het Zandsculpturenfestival in Westende en vanaf 16 uur signeren beide acteurs het nieuwe stripalbum ‘Ginette’ op het Stripfestival in Middelkerke.

https://www.dehaan.be/fc-de-kampioenen-zoektocht

https://zandsculpturenfestival.com

https://stripfestivalmiddelkerke.be/

https://2cvhuppel.be

‘Ginette’ is alweer het 114e album in de populaire stripreeks van F.C. De Kampioenen en ligt vanaf 4 augustus in de winkel.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief