nieuws

Boost je immuniteit met deze 6 boeken!

0

De herfst is de ideale periode voor verkoudheden, de griep en andere vieze beestjes. Gelukkig zijn er manieren om je lichaam te helpen zich te verweren tegen al wat in de lucht hangt. Onze auteurs zetten je alvast op de goede weg!

Het immuniteitsplan

Osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige Lynn De Merlier schreef inmiddels twee boeken rond gezondheid: Goesting in gezondheid en Het immuniteitsplan. In dit laatste boek begeleidt ze je in je zoektocht naar een gezondere levensstijl en een ijzersterke immuniteit in amper 20 dagen tijd. Welk domein van je weerstand je best eerst aanpakt, laat ze je ontdekken in haar boek. Inclusief heerlijke recepten. Wil je nu alvast aan de slag? Check dan de 10 tips van Lynn voor een najaar vol energie!

Optimale immuniteit

In Optimale immuniteit boek neemt dr. Rudy Proesmans je mee op ontdekkingstocht door het vernuftige stelsel dat ons immuunsysteem is. Hoe werkt het precies? Hoe kun je het versterken? Hoe kun je door een andere manier van eten en bewegen een immens verschil maken tussen ziek worden en gezond blijven? Wat is het verband tussen voeding, inflammatie en gezonde darmen? Welke rol spelen extra vitaminen en mineralen (zoals vitamine C en D, en zink)? Kortom: een echte eyeopener voor al wie bewust en verantwoordelijk met zijn gezondheid wil omgaan.

Wil je in de keuken uitgebreid aan de slag met voeding die je immuniteit kan boosten? Dan is dit het Optimale immuniteit kookboek van dr. Rudy Proesmans en orthomoleculair voedingsdeskundige Siham Lassyane  de ideale metgezel!

Word je eigen dokter

Dr. Jutta Borms legt je in haar boek Word je eigen dokter uit dat je vooral goed moet luisteren naar je lichaam, dat je altijd vertelt wat het nodig heeft. In haar boek geeft ze heel wat praktische handvaten mee om op klassieke, complementaire en holistische manier je klachten aan te pakken. Denk aan keelpijn, verkoudheden, griep, winterdip en slapeloosheid. Dit boek is alles wat je nodig hebt om de winter door te komen!

Natuurlijke gezondheid voor baby’s en kinderen

Ook onze kleintjes kunnen in dit donkere seizoen last krijgen van ziektes. Dr. Ilse Rayen vertelt je in haar boek Natuurlijke gezondheid voor baby’s en kinderen hoe je deze ziektes best aanpakt, zonder meteen naar medicijnen te grijpen. Wil je je kind gezond houden, of helpen zo snel mogelijk van verkoudheden af te krijgen? Dan is dit hét boek voor jou!

Geneeskrachtige planten- & kruidengids

Al eeuwenlang weet men dat planten medicinale eigenschappen hebben. Behalve de laatste 500 jaar heeft de mensheid altijd alleen maar planten gehad om zich te verzorgen. De fytotherapie, die natuurlijke remedies biedt en goed wordt verdragen door ons organisme, kent momenteel een enorme wederopbloei in Europa. Zelf aan de slag? Deze Geneeskrachtige planten- en kruidengids helpt je op weg.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief