leesfragment

Buzz mee met ‘De upgrade’, de nieuwe thriller van Steven Van Belleghem

0

Steven Van Belleghem zette zijn kennis van wat wetenschap en technologie ons in de toekomst zullen brengen om in een spannend thrillerdebuut. Na het succes van ‘Eternal’ komt hij nu met een tweede boek met daarin Romy Bell in de hoofdrol. In samenwerking met lezerscommunity Hebban delen we 100 exemplaren van dit boek uit.

De upgrade

Vier jaar na haar ontslag bij X-COM leidt Romy Bell een internationale organisatie die toeziet op het ethische kader bij medische vooruitgang. Dankzij de indrukwekkende technologische evolutie sinds 2025 zijn baby’s op maat al lang geen uitzondering meer. Maar bij een undercoveroperatie in een DNA-lab in Londen ontdekken Romy en haar team nog meer: virussen op maat. Voor wie zijn deze virussen bedoeld? Waarom worden ze gemaakt? En wie zit achter dat hele idee van een gepersonaliseerd virus? Wanneer in Parijs de eerste dode valt, moet Romy Bell een strijd tegen de klok aangaan om het virus klein te krijgen en de ongekende doelwitten te beschermen.

Buzz mee!

Schrijf je op Hebban in om mee te buzzen. Daar kan je ook een fragment lezen uit het boek. Zo weet je onmiddellijk of De upgrade iets voor jou is.

Veel leesplezier!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief