nieuws

Carlos Ruiz Zafón brengt nieuw boek uit en komt naar België!

Het labyrint der geesten is de langverwachte nieuwe roman van Carlos Ruiz Zafón, auteur van De schaduw van de wind. Het boek vormt het slotstuk op de succesvolle serie die al miljoenen lezers over de hele wereld wist te betoveren: Het kerkhof der Vergeten Boeken. En om dat te vieren komt de auteur naar België!

De boeken van Carlos Ruiz Zafón gingen wereldwijd maar liefst 35 miljoen keer over de toonbank, waarvan 1,2 miljoen keer in Nederlandstalige uitgaven. Het nieuwste deel van Het kerkhof der Vergeten Boeken, Het Labyrint der geesten, was meteen een bestseller in zowel Spanje, Italië als Duitsland. Vanaf 7 november is het boek ook in de Vlaamse boekhandels te verkrijgen. Wij kunnen alvast niet wachten!

Het labyrint der geesten

Spanje in de late jaren ’50: Een opdracht van de geheime dienst brengt de eigenzinnige Alicia Gris van Madrid terug naar haar geboortestad Barcelona. Zij moet de plotselinge verdwijning van minister Mauricio Valls ophelderen, wiens duistere geschiedenis hem in lijkt te halen. Hij heeft een geheimzinnig boek uit de reeks Het kerkhof der Vergeten Boeken in zijn bezit, dat Alicia pijnlijk aan haar eigen lot herinnert. Het voert haar naar de boekhandel Sempere & Zoon, in het hart van Barcelona. Maar de antwoorden die Alicia daar vindt, brengen niet alleen haar eigen leven in gevaar, maar ook dat van de mensen die haar dierbaar zijn.

Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie, intrige en avonturen in het mysterieuze Barcelona en is een eerbetoon aan de wereld van het boek. Opnieuw trakteert Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum.

Zafón komt naar België

En er is meer goed nieuws! Niet alleen verschijnt er een nieuw boek van Zafón, ook komt de auteur naar België. Op 11 november is hij aanwezig op de Boekenbeurs voor een interview en signeersessie, op 12 november komt hij naar Vooruit Gent. Ben jij erbij? Klik hier voor meer informatie en tickets voor het event in Gent.

Trouwens, het eerste deel van de reeks, De schaduw van de wind, is nu als mid-price verkrijgbaar voor slechts 7,99!

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief