nieuws

‘De Frankrijktrilogie’. Het perfecte vakantieboek.

In drie kloeke delen heeft de francofiele wervelwind Bart Van Loo zijn Frankrijk beschreven: reizen, lekker eten en erotiek. Deze drie meeslepende boeken, geschreven met passie en eruditie, bezingen op originele wijze de belangrijkste geneugten van het bestaan. Een feest voor de liefhebbers van Frankrijk en goede verhalen!

Parijs retour is een literaire reisgids voor Frankrijk, het ideale droomboek voor de doorgewinterde leunstoeltoerist. Dankzij Als kok in Frankrijk zijn culinaire fantasieën en literaire gerechten binnen handbereik. O vermiljoenen spleet! is een broeierige geschiedenis van pornografie en erotiek, bij uitstek een Franse materie. Het zijn drie meeslepende boeken, geschreven met passie en eruditie en in De Frankrijktrilogie zijn alle drie de delen samengebracht in één band.

Reizen en kijken, eten en lezen, vrijen en dromen: deze drie boeken bezingen op originele wijze de belangrijkste geneugten van het bestaan. Het enige wat je nodig hebt voor een onvergetelijke reis door Frankrijk of om Frankrijk in huis te halen op bewolkte Vlaamse dagen.

‘Jaloersmakend mooi geschreven.’ – Philip Freriks

‘Verbluffend!’ – De Standaard

‘Gepassioneerde literaire pelgrim.’ – NRC Handelsblad

‘Dit is een kanjer die gewoon mee moét voor wie zijn vakantiebestemming pakweg tussen Lille en Perpignan verkiest.’ (Het Nieuwsblad)

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief