nieuws

‘De kracht van social media’ met Siel Verhanneman, Katrijn Van Bouwel & Kristof D’hanens

Op zaterdag 2 juni organiseert de Vooruit in Gent Het festival van het geschreven woord. Heel wat specialisten, taalkenners en auteurs komen aan het woord, waaronder ook poët Siel Verhanneman. Zij zal het hebben over de kracht van sociale media. Ook Katrijn Van Bouwel en Kristof D’hanens snijden het thema aan.

Een jaar na verschijnen stond Siel Verhanneman’s debuutAls ik stil ben heb ik een bos in mijn hoofd (2016), nog steeds geparkeerd bij de best verkochte dichtbundels van Vlaanderen. Aan de hand van rake teksten over angst, verdriet, liefde en rouw leerde ze haar lezers praten over de dood.

In haar tweede dichtbundel week de pijn geleidelijk voor schitterende herinneringen. Zo scherp je kon er ook niet geweest zijn  is Siels verkenning van strijdlustige liefde, geboetseerd geluk en de luide stilte van gemis.

Sinds 2012 deelt Siel Verhanneman korte poëtische stukjes op sociale media onder het pseudoniem Vijftiendeverdieping. Het fenomeen ‘social media’ is haar dan ook niet onbekend. Ook Katrijn Van Bouwel en Kristof D’hanens zullen het thema aansnijden.

Hoe gaat ze om met een online publiek? Wat deelt ze? En wat niet?

Schrijf je in en ontdek het op 2 juni!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief