nieuws

De reiskoffer van… Jeroen Overstijns

0

Het is eindelijk zomer! Tijd voor de medewerkers van Standaard Uitgeverij om te genieten van hun welverdiende zomervakantie. Maar nemen zij ook boeken mee op vakantie?

Wees maar zeker! Jeroen Overstijns, CEO van Standaard Uitgeverij, heeft zijn checlist zomerboeken alvast klaar! Benieuwd welke boeken hij meeneemt? Neem een kijkje in zijn reiskoffer hieronder.

Checklist zomerboeken

Timmermans en Osman schieten me als eerste door het hoofd en alles van de hoogst bekende maar toch weinig gelezen en briljante Simenon. Ik kijk uit naar de Meus met groenten en natuurlijk onze nieuwste strips, als mijn kinderen ze niet al ingepalmd hebben (altijd een gevecht). Ik lees elke paar dagen met mijn kinderen De kindervleesfabriek van Veerle en haar Tante Teefje, dé ultieme klassieker. Aimée de Jongh is straf, dus haar Zestig lentes staat zeker op de lijst. En wie het nog niet deed moet dringend De acht bergen lezen naar aanleiding van de film. Als Limonade met pulp even goed is als de cover, moet ik dat dringend lezen!

Win een reiskoffer vol boeken

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief