nieuws

De reiskoffer van… Jonas Boets

0

Het is eindelijk zomer! Het ideale moment om een boek te schrijven… of te lezen! Want zelf nu zelf, wat is er leuker dan gezellig een boek lezen in de stralende zon?

Jonas Boets, auteur van o.a. Little Liars Club, heeft zijn checklist zomerboeken alvast klaar! Benieuwd welke boeken hij meeneemt? Neem een kijkje in zijn reiskoffer hieronder.

Checklist zomerboeken

Wat strips betreft ben ik een giga fan van Blake en Mortimer, die ik met plezier nog eens (voor een zoveelste keer) herlees. Ook Buck Danny was een van mijn jeugdhelden. Ik las letterlijk al hun strips tot ik een jaar of 18 was, dus er is nog veel inhaalwerk. Kinderboeken zijn echt niet aan mij besteed, maar Dog Man lees ik graag samen met de kinderen mee. Zo leuk getekend. En dan het echte werk: ik kijk heel erg uit naar Boerenpsalm van Bart Van Loo. Ik las het boek van Timmermans lang geleden in het college en het liet me een diepe indruk. Ook Stephen Fry – geschiedenis maken maakt me erg nieuwsgierig. En voor echte ontspanning neem ik graag iets mee over tuinieren. Hoewel ik om PFAS-redenen voorlopig niets mag eten uit eigen tuin, is In de Moestuin van Wim Lybaert me op het lijf geschreven. 

Over Jonas Boets

Ontdek de boeken van Jonas Boets

Win een reiskoffer vol boeken

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief