nieuws

De reiskoffer van… Kim Sanders

0

Het is eindelijk zomer! Tijd voor de medewerkers van Standaard Uitgeverij om te genieten van hun welverdiende zomervakantie. Maar nemen zij ook boeken mee op vakantie?

Wees maar zeker! Kim Sanders, uitgeefster, heeft haar checlist zomerboeken alvast klaar! Benieuwd welke boeken zij meeneemt? Neem een kijkje in haar reiskoffer.

Checklist zomerboeken

Het lied van de bultrug want ik ben klaar om betoverd te worden, Superhelden sterven niet, wat is een zomervakantie zonder goede thriller? Het geluk van de wolf, De acht bergen blijft een van de beste boeken die ik afgelopen jaren las.  Planttrekker, om de oase aan planten in huis nog beter te onderhouden (bij terugkeer). Zestig lentes, Aimée de Jongh mag altijd mee op reis, De Ruiterlijke confessies van dragon Dragon, omdat geschiedenis niet altijd even serieus moet zijn, Yasmina, tijd voor een ecologische revolutie, een zaadbom per keer. Schemergeesten, voor de dochter, maar stiekem ook voor mezelf, De vijf, puur jeugdsentiment, als kind verslond ik de reeks en als laatste Heden verse vis, omdat er ook mag (of moet) gelachen worden op vakantie. 

Win een reiskoffer vol boeken

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief