nieuws

De Slimste Scheurkalender ter Wereld 2022!

0

Het is weer zover: vanaf 18 oktober begint het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. En ook de nieuwe editie van De Slimste Scheurkalender ter Wereld is er. Dubbel plezier!

Wie weet dat elf maanden de gemiddelde tijd is van een paardendracht, dat een suppositoire het best anaal wordt ingebracht, maar ook dat wie de grap niet begreep meestal als laatste lacht?

Wie weet dat een kerncentrale geen CO2 uitstoot, dat je geen muziek kan maken met een hazelnoot, maar ook dat je een opblaaspop beter niet gebruikt als reddingsboot?

Wie weet dat xanthofobie angst is voor de kleur geel, dat je beter niet drinkt van een molotovcocktail, maar ook dat iemand die ontroerd is last heeft van een brok in de keel?

Wie weet dat een triatleet goed moet kunnen zwemmen, fietsen en lopen, dat je je als ongelovige kan laten ontdopen, maar ook dat dwergen gemakkelijker dingen onder de tafel kunnen verkopen?

Wie weet dat iemand met tinnitus kampt met oorsuizen, dat water­overlast niet goed is voor Waalse huizen, maar ook dat er niets goeds komt van het eten van vleermuizen?

Je leest het in De Slimste Scheurkalender ter Wereld 2022!

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief