oproep

Do’s grote schrijfwedstrijd!

Dag juf, dag meester, dag KLAS! Volgend jaar is het feest! Want Do van Ranst trakteert op een gigantisch avontuur!  In 2019 viert hij zijn 20ste verjaardag als auteur en dat zet hij in de bloemetjes met jouw klas.

Wat moet je doen?
Verzin met de klas voor december 2018 een te gek onderwerp voor het nieuwste boek van Do Van Ranst en de leerlingen van jouw klas WINNEN de hoofdrol in dat boek! Iedereen krijgt een rol in het verhaal en alle leerlingen worden getekend door de illustrator van het boek. Kortom: jouw klas is dé ster van het nieuwe boek! Als kers op de taart bezoekt de schrijver jouw klas, want het boek wordt feestelijk voorgesteld in de school van de winnende klas. Schrijf je hieronder in en maak kans op een uniek avontuur waar je klas nog jaren plezier aan zal beleven.
Wat moet je weten?
Stuur je idee ten laatste op 30.11.2018 door naar jeugd@standaarduitgeverij.be. Daarna kiest een professionele jury een shortlist van 10 deelnemende klassen. Daaruit wordt één winnaar bekendgemaakt op 21.01.2019. Die winnende klas krijgt de hoofdrol in het nieuwe boek van Do Van Ranst en de officiële boekpresentatie bij hen op school. De boekpresentatie vindt plaats in juni 2019. Een exacte datum wordt afgesproken in overleg met de school. De overige finalisten krijgen een fantastisch boekenpakket voor in de klas.

 

Do’s grote schrijfwedstrijd

Inspiratie nodig?

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief