Na de kleurboeken voor volwassenen en de kraskaarten, zijn de Magische lijnen de leuke nieuwe bezigheid voor creatieve zielen die graag hun hoofd willen leegmaken. Maak kennis met dit nieuw, verrassend concept!

Een blad met alleen maar lijntjes die voor je ogen lijken te dansen: zo simpel zien de Magische lijnen eruit. Hoe werkt het dan juist? 

– Maak de tekening die je wilt ontdekken los.
– Kies je mooiste viltstift in een felle kleur met een niet al te dikke punt.
– Kleur de ruimte tussen de twee lijnen in en volg al kleurend de leidraad van de volgende twee lijnen. Beetje bij beetje komt een dier tevoorschijn

Dit nieuwe concept van kleurplaten combineert nieuwsgierigheid, concentratie, ontspanning en verbazing. Beschouw elke nieuwe pagina als een ontdekking. Ontsnap even uit de mallemolen van het dagelijkse leven en laat je leiden door de lijnen; vergeet alles (schermen, verplichtingen, zorgen…) en maak je hoofd leeg. Het resultaat is altijd verrassend!

Met 28 verrassende kleurplaten om te ontdekken en op te hangen. 

Wil je graag eens een voorbeeldje bekijken? Dat kan hier.

Magische lijnen Verrassende dieren

Deze intrigerende Magische lijnen, bedacht door Élisse, nodigen je uit omzelf aan de slag te gaan en nieuwsgierig uit te kijken naar het resultaat. Kleur zorgvuldig tussen de lijnen en vergeet even alle beslommeringen. Beetje bij beetje komt een verrassend dier tevoorschijn.

€ 12,50