Evenement

Beestige boekvoorstelling ‘Sporen & Vondsten’

Welkom op de boekvoorstelling van het nieuwe boek van Sarah Devos: ‘Sporen & Vondsten’!

Op zondag 25 september tussen 14u en 17u ben je van harte welkom om het nieuwe boek feestelijk te lanceren. Wat mag je allemaal verwachten?

– Kom genieten van een gezellig, informeel drankje en knabbeltje in de boomgaard van het bezoekerscentrum. Bij slecht weer kunnen we binnen terecht.

– Vrijblijvend en op je eigen tempo: een heuse wandelzoektocht in Zoerselbos voor het hele gezin. Ga op zoek naar holletjes, pootafdrukken, veertjes, en drolletjes en maak kans op een supertoffe prijs. Natuurlijk kan je ook gewoon zelf een rondje wandelen door het prachtige Zoerselbos.

Boekenstand waar je het nieuwe boek (en de andere boeken van Sarah) kan kopen. Sarah signeert de boeken met veel plezier voor jou!

– Plechtige toespraak om de geboorte van het nieuwe boek te vieren! Kom om 16u naar het bezoekerscentrum en klink mee met Sarah op ‘Sporen & Vondsten’.

Schrijf je nu gratis in voor dit evenement!

Tot dan?

Praktisch:

– Vergeet je wandelschoenen niet.

– De boomgaard is toegankelijk voor rolstoelen.

– Parkeren doe je het best op de parking tussen café In De Wandeling en café Het boshuisje (geef ‘In de Wandeling’ in op je gps en rijd dan verder, de brug aan de andere zijde van de parking is afgesloten). Let op: deze kan erg druk zijn op zondagmiddag, dus carpoolen, met de fiets of te voet komen is nog handiger.