Evenement

GEANNULEERD – Boekpresentatie Frederik Willem Daem

Let op: i.v.m. Corona is dit evenement geannuleerd. 

Standaard Uitgeverij acht het aangewezen om boekvoorstellingen gepland tot en met het einde van de paasvakantie (19 april) te annuleren of uit te stellen. Het is een moeilijke beslissing die we samen in goed overleg met auteurs en betrokken organisaties hebben moeten nemen, maar als uitgeverij van boeken en strips voor jong en oud willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan het indijken van het Corona-virus.

Speciaal voor de presentatie van zijn eerste roman Tekens van leven wordt Frederik Willem Daem cafébaas ad interim.
Kom je gedurende vier dagen vergapen aan de geest van zijn fictieve Café De Kauw en drink er een pint, doe er een dans, lach er een lach, pot er een 8-ball*, lees er het boek of strompel tussen de voor de gelegenheid in elkaar geflanste parafernalia.

Op VRIJDAG 27 MAART vieren we uitgebreid en ongebreideld het bestaan van Tekens van leven.

Om 20:30 brengen hoofdredacteur Suzanne Holtzer en kunstenaar Kasper Demeulemeester samen met de schrijver verslag uit over de totstandkoming van het boek.

Nadien vertrek je met Frederik Willem Daem, en onder begeleiding van Victor De Roo en Captain Starlight op een lange roes, doorspekt met performances van o.a. Julie Cafmeyer – Nick Defour – Anemone Valcke – Prutser (live) – Benjamin Opdebeeck, Veerboot Bryan – …

Santé!

* poolbiljart niet inbegrepen
** Café De Kauw wordt ingehuldigd op dinsdag 24 maart bij zonsondergang en zal open zijn op woensdag (25) en donderdag (26) van ‘s middag tot middernacht.

Meer info: https://www.passaporta.be/nl/kalender/frederik-willem-daem-tekens-van-leven