Evenement

Boekvoorstelling ‘De tijdontkenner’ – Ilse Ceulemans

Ilse Ceulemans stelt haar roman De tijdontkenner voor in De Groene Waterman in Antwerpen.

De tijdontkenner is een meeslepend verhaal van een man die de grip op zijn identiteit is verloren of die misschien wel nooit heeft gehad. Erik is eenenvijftig en journalist bij een krant. Hij schrijft de televisiepagina’s. Maar wat is het nut van een tv-recensent in tijden waarin iedereen online series kijkt? Zijn job alleen al is een existentieel probleem. Op een ochtend besluit hij niet naar zijn werk te gaan. Een dag die zijn leven doet kantelen. Want met zijn werkverdriet komt een andere tragedie meegelift. Zijn vele niet-geleefde levens trekken aan hem voorbij. De vele gemaakte fouten ook. De verwachtingen die hij niet heeft kunnen inlossen.

Inkom is gratis, maar reserveren is verplicht. Reserveer je gratis ticket hier!

Mooier kan een romandebuut niet worden. Wat een prachtig, ontroerende roman. De ene rake zin na de andere.’ – Lezersrecensie op Instagram

Ceulemans slaagt erin om haar hoofdpersonage een diepgang mee te geven die je eerst niet vermoedde.’ – Het Nieuwsblad

Ilse Ceulemans is  eindredacteur  voor Weekend Knack en was  jarenlang  journalist  bij  vrouwenbladen als Flair en Libelle. Haar  eerste  boek,  Het Ministerie van Werkplezier verscheen in 2016 bij uitgeverij Manteau en verkocht meer dan 5000 exemplaren.