Evenement

Boekvoorstelling ‘Het zeeboek’ met Zeeboekparcours!

Sarah Devos wilde eerst geen boek schrijven over de zee… Tot ze op een dag met haar gezin en een schelpenzoekkaart de ene bijzondere schelp na de andere vond aan onze Noordzeekust. De eerste Zondag Zeedag was een feit – en er zouden er nog veel volgen. Alle ervaringen en kennis die ze op deze dagen opdeed, bundelde ze in Het zeeboek, de opvolger van Het bosboek. Op zondag 16 juni stelt ze het boek officieel voor aan de wereld. En jij bent van harte welkom!

In samenwerking met Het Zwin Natuur Park nodigen we je van harte uit om erbij te zijn op de feestelijke boekvoorstelling van dit splinternieuwe boek op zondag 16 juni. Speciaal voor deze gelegenheid zal er in Het Zwin Natuur Park een heus ‘Zeeboekparcours’ te volgen zijn. Volg het parcours, verzamel stempels op de 9 razend interessante stops en krijg op het einde een leuke verrassing van Sarah Devos zelf!

Met onder andere vogel- en visexperts, boeiende uitleg over schelpen, algen en wieren, photobooth, knusse chillzone met comfortabele zetels van A.S.Adventure en leuke knutsel- en kleuractiviteiten voor de jongsten.

Ticketinformatie vind je terug op de website van het Zwin Natuur Park. Tot dan!

 

Bekijk hier de uitnodiging van Sarah zelf:

 

Met dank aan Het Zwin Natuur Park, de provincie West-Vlaanderen, Agentschap Natuur en Bos en A.S.Adventure.