Evenement

‘De kus van Dabrowski’: workshop, boekpresentatie & lezerscafé

Chris Van Camp is een kat met zeven levens, columniste, webpionier, theaterschrijver, dochter, moeder… Maar vandaag is ze meer dan ooit zichzelf. Zonder corona zou in april haar boek De kus van Dabrowski voorgesteld hebben in De Studio.

Nu we weer buiten mogen, trekt Van Camp met haar reizende boekvoorstelling van tuin tot tuin. De interpretatie van het woord tuin neemt ze breed. Op 23, 24 en 25 juli houdt ze halte in De Studio.

Voorzien van een platenspeler, huis-tuin-en keukenmateriaal, een piano met pianist, een zangeres en een batterij anekdotes en verhalen die het boek niet haalden, duikt de auteur in de coulissen van het schrijverschap.

Maar er is nog meer. ‘Wat kan Dabrowski voor jou doen?’ – een workshop o.l.v. Lotte van Lith. Een sleutel om jezelf en de wereld beter te begrijpen, een eerbetoon aan grote emoties die we niet moeten vermijden, maar ten volle benutten om ons betere zelf te worden. Op zaterdagavond lezen bekende koppen passages uit De kus van Dabrowski en ontmoeten de lezers elkaar in het lezerscafé.

Een driedaagse inspirerende literaire trip. Heerlijk!

Donderdag 23 juli: workshop – 14u tot 17u
Vrijdag 24 juli: workshop – 14u tot 17u, boekpresentatie – 20u
Zaterdag 25 juli: workshop – 14u tot 17u, boekpresentatie – 20u, lezerscafé – 21u

Meer info en tickets op de website van De Studio.