Evenement

Driedaagse opleiding tot KernTalententolk

Danielle Krekels, auteur van Beken(d) talent en Krachtig met KernTalenten, biedt met haar bedrijf CoreTalents binnenkort twee opleidingen tot KernTalententolk aan.

Wil je het beste uit mensen halen? Wil je mensen in beweging brengen? Wil je verschillen optimaal benutten? Dan is de driedaagse training tot Erkende KernTalententolk echt iets voor jou!

Antwerpen
29 mei, 5 & 12 juni (8u30-17u30)

Zwolle
14 & 28 juni, 5 juli 2019 (8u30-17u30)

 

Meer informatie:

Je werkt met een fijn afgestelde verrekijker die je bewust en scherp richt op positieve mogelijkheden, nu meteen en zelfs in de verre toekomst.

Je begeleidt hen met een bijzonder positief en uniek instrument in de hand. Je helpt hen om bewust te evolueren en te groeien en bloeien. Je geeft zicht op de benutting van hun volledig potentieel. Daardoor krijgen ze grip op stress, vermindert het risico op burn- en bore-out en is er geen sprake meer van ‘trial & error’.

Zo stijgt elk teamlid boven zichzelf uit. Maak teamleden zelfbewuster en versterk de interne communicatie. Krijg oog voor de verschillen en wat ze kunnen opleveren. Zie welke leemtes er zijn en hoe ze op te vullen. Stem retentiebeleid af op wat hen met de organisatie en het team bindt. Vermijd conflicten of los ze sneller op. Verhoog de productiviteit zonder mensen zwaarder te belasten. Verminder verzuim en verloop. En …. win als organisatie de war on talent omdat geen kostbaar talent verloren gaat.

HR-professionals, leidinggevenden, directeurs, coaches, therapeuten, psychologen, zorgcoördinatoren, loopbaanadviseurs … Kortom: iedereen die het belangrijk vindt om met mensen (samen) te werken is gebaat met een complete en genuanceerde kennis van alle KernTalenten van medewerkers of cliënten.

In de KernTalententolk-training leer je in 3 dagen het KernTalentenverslag juist doorgronden, er alles uithalen wat erin zit en vooral: correct toe te passen om mensen met volle goesting boven zichzelf te laten uitstijgen.

Onze bevlogen opleiders – Erkende KernTalententrainers – staan helemaal klaar om jouw in te wijden in deze unieke methodiek.

 

Nog meer informatie en inschrijvingen via deze website.