Evenement

Expeditie Devos

Noteer met stip 17 juli in de agenda en schrijf je als de bliksem in voor de leukste expeditie ooit!

Sarah Devos en Standaard Uitgeverij slaan de handen in elkaar met Stormkop voor een unieke namiddag. Expeditie Devos neemt je op avontuur rond de vijf boeken van Sarah Devos: Het bosboek, Het zeeboek, Het ruimteboek, Het hemelboek en Expeditie Natuur.

Per gezin betaal je €10 voor je inschrijving, en daar krijg je heel wat voor terug:

– Een toffe goodiebag
– Het Expeditie Devos-parcours met een regenboogpuzzel, wolkenexpo, de kans om door echte telescopen te turen (met dank aan Urania), een workshop strandjutten en knutselen (met dank aan Stormkop), een workshop fluiten en dierengeluiden nabootsen, en nog veel meer!
– Een leuke korting op de vijf boeken van Sarah die ter plekke verkrijgbaar zullen zijn

Klinkt als een dag die je (en vooral je kinderen) niet wil(len) missen! Schrijf je nu in via dit formulier.

 

Praktisch:

– Stormkop is gelegen op het Antwerpse Eilandje. Je komt best met de fiets of het openbaar vervoer. Parkeren indien nodig kan iets verderop in de Sluisstraat.
– De workshop strandjutten en knutselen duurt een uurtje en zal twee keer te volgen zijn, een keer om 14u en een keer om 16u. Duid jouw favoriete moment aan in het inschrijvingsformulier.
– Dit event zal coronaproof plaatsvinden, met inachtneming van de geldende maatregelen op dat moment. Het parcours leg je af met je eigen gezinsbubbel.
– Je kan starten tot 16u30, zodat je zeker genoeg tijd hebt om alle locaties te bezoeken.
– Je krijgt een paar dagen op voorhand nog een mail met alle praktische informatie.